Combinatie schoonheidsspecialiste /pedicure
Het leuke aan de combinatie is de diversiteit elke dag is anders geen behandeling is hetzelfde. En voor u is het voordeel dat u meerdere verschillende behandelingen achter elkaar kunt boeken dus efficiënt in combinatie werk/woon sfeer.  
 
Massage's
Heerlijke diverse behandelingen die tot doel hebben om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Stuk voor stuk zijn de massages echte oppeppers. 
 
Pedicure de luxe
Persoonlijke voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!
 
Beenharsen
Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 – 6 weken weg blijven.

Voet wratten

Ik heb diverse clienten van hun voetwratten afgeholpen zonder aanstippen e.d. het is de kunst om deze op de juiste manier weg te snijden na de eerste behandeling zagen we na vier weken nog steeds resultaat naar meerdere pedicure behandelingen (aantal zal per client verschillen) om de 4 weken waren ze verdwenen en nu nog steeds niet terug gekeerd. (2 jaar later)

Het is overigens een vrijwel pijnloze behandeling.